<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Wereldspeler Glutton kiest voor grondige HR-aanpak SD Worx

19 jan 2017, SD Worx

Het Belgische Glutton is wereldleider in de markt van elektrische afvalzuigers. Om zowel hun nationale als internationale business te ondersteunen, zocht het bedrijf een HR-partner die dicht bij zijn klanten staat.


Mvo: een troef in uw employer branding

19 jan 2017, SD Worx

Uw medewerkers zijn uw beste ambassadeurs, daar zijn werkgevers het over eens. De Googles van deze wereld en de ondernemingen die die wereld beter maken, hebben een voetje voor. Maar elke werkgever – van kmo tot multinational – kan zijn bedrijfsimago of employer branding extra glans geven door structureel en oprecht een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap te voeren. Voor een duurzaam bestaan van uw bedrijf is het zelfs een must.

Infografiek: woon-werkverkeer in België in cijfers

10 jan 2017, SD Worx

Dat uw medewerkers almaar vaker en langer in de file staan, komt wellicht niet als een verrassing. Maar hoe denken ze nu precies over het mobiliteitsvraagstuk? En welke alternatieven reikt u hen als werkgever het best aan? We zochten het voor u uit.


Wendbaar en werkbaar werk: wat verandert er voor kmo’s in 2017?

09 jan 2017, SD Worx

Op het vlak van arbeidswetgeving is er veel in beweging. Er wordt volop getimmerd aan maatregelen die het hele landschap van tewerkstelling merkbaar (zullen) herschikken voor kmo’s. Vanaf 1 februari treden er belangrijke wijzigingen in voege, die al dan niet meer invulling krijgen in de loop van het jaar. Een overzicht in vogelperspectief.

Aan de slag met 3 alternatieven voor ontslag

23 dec 2016, SD Worx

Een ontslag is een gevoelige en vaak ook dure zaak. Bovendien kan het plotse vertrek van een medewerker nefast zijn voor de werksfeer én verliest uw bedrijf er mogelijk heel wat interne kennis mee. Maar in sommige gevallen hoeft het zo ver niet te komen.