<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

5 tips om Generatie Z op de werkvloer te houden

21 feb 2017, SD Worx

Generatie Z zet haar eerste stappen op de arbeidsmarkt. De ruim 2 miljoen Belgen geboren tussen 1994 en 2010 zullen de werkvloer grondig door elkaar schudden. Ze houden niet van autoriteit, verwachten een carrière op maat en willen plezier aan hun werk beleven. Hoe maakt u van deze digitale inboorlingen trouwe medewerkers? Met deze 5 tips.

Is uw verloningsbeleid afgestemd op elke generatie in uw bedrijf?

13 mei 2016, SD Worx

Elke generatie heeft andere behoeftes. Maar hoe stemt u uw HR-beleid af op jonge starters én ervaren anciens? Leeftijdsbewust verlonen kan een passend antwoord zijn om de juiste skills motiverend te belonen en zo de productiviteit op peil te houden.

Leeftijdsbewust verlonen: hoe motiveert u de vier generaties?

03 feb 2016, SD Worx

Bedrijven zijn vaak bakens van diversiteit. De jonge spring-in-’t-veld werkt er samen met de dynamische dertiger en absorbeert intussen de kennis van de ancien met bakken ervaring.