<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

De sociale inspectie aan de deur: hoe bereidt u zich optimaal voor?

22 dec 2016, SD Worx

Bij een bezoek van de sociale inspectie moet u een rits correcte, up-to-date en juridisch waterdichte documenten kunnen voorleggen. De kans is ook reëel dat uw personeel bevraagd wordt. Zeker zijn dat u volledig in orde bent met de sociale wetgeving? Dan is een goede voorbereiding een must.

10 tips voor een goede policy voor bedrijfswagens

01 feb 2016, SD Worx

Heel wat bedrijven maken geen afspraken met hun medewerkers over het gebruik van de bedrijfswagen. Ze stellen zich meestal wel in regel met de CO2-taks en de aangifte van het voordeel van alle aard voor het privégebruik van de wagen. Maar daar houdt het op.

Hoe duidelijk en volledig zijn uw arbeidsreglement of policy's?

01 feb 2016, SD Worx

Mogen uw medewerkers met een bedrijfswagen onbeperkt tanken? Of ongelimiteerd bellen en surfen met hun smartphone van het werk? Mogen ze tijdens de werkuren gebruikmaken van sociale media? Bestaat de kans dat ze toevallig allemaal tegelijkertijd met vakantie gaan? En nog belangrijker: bent u er zeker van dat zij hetzelfde antwoord zouden geven op deze vragen?

10 tips voor een sluitende smartphone policy

01 feb 2016, SD Worx

Extralegale voordelen als een smartphone worden vandaag haast als vanzelfsprekend beschouwd. Alleen maken meer dan de helft van de bedrijven géén schriftelijke afspraken met medewerkers over het gebruik van een smartphone.