<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Engagement bij start-ups: kunnen grote bedrijven er lessen uit trekken?

21 dec 2016, SD Worx

Start-ups waren zelden zo hot. Op de arbeidsmarkt oefenen ze een haast exotische aantrekkingskracht aan. Voor een groot deel ligt dat aan de medewerkers, die fungeren als heuse ambassadeurs: niet zelden weten zij de passie van hun founding fathers enthousiasmerend over te brengen. En dat heeft alles te maken met hun opvallend hoge motivatie, betrokkenheid en engagement.


Ziekteverzuim aanpakken: dit zijn de eerste stappen

02 feb 2016, SD Worx

Vaste prik bij de start van elk jaar: de Belgische verzuimcijfers bereiken een nieuw record. Hoewel het kortdurend ziekteverzuim (minder dan een maand) stabiel blijft – maar nog altijd hoog ligt – zit vooral langdurige ziekte in de lift. Hoog tijd om de strijd aan te knopen met verzuim.

6 drijfveren van engagement op de werkvloer

02 feb 2016, SD Worx

Naast tevreden personeel heeft uw bedrijf ook nood aan geëngageerde medewerkers: werknemers die bereid zijn om die ‘extra mile’ te gaan.