<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

4 uitdagingen voor elke HR-manager in 2017

05 dec 2016, SD Worx

HR is de machinekamer van elke succesvolle onderneming. Hoe digitaal of geautomatiseerd de bedrijfsprocessen ook lopen, altijd vormen getalenteerde en gemotiveerde medewerkers de cruciale tandwielen. Waar moet u als HR-professional anno 2017 tijdig smeren om de grootste uitdagingen het hoofd te bieden?

 

Videoverslag Flex Income Plan User & Experience Day

15 nov 2016, SD Worx

Flexibel verlonen is hot, zowel bij werkgevers als bij werknemers. Tijdens de Flex Income PlanTM User & Experience Day konden HR-professionals kennismaken met deze vernieuwende vorm van verlonen en ontdekken hoe collega's er in de praktijk al mee aan de slag gaan.

De 7 stappen om te starten met uw Flex Income Plan™

11 feb 2016, SD Worx

U wilt starten met een Flex Income PlanTM voor uw medewerkers? Aan de hand van een beproefde methodologie helpt SD Worx u op weg om in uw organisatie juridisch een waterdichte oplossing op maat uit te werken.

Ontdek de 7 stappen waarmee u flexibel verlonen opzet, ongeacht de grootte van uw onderneming of het aantal voordelen dat u denkt te kunnen flexibiliseren.

De return on investment van flexibel verlonen?

03 feb 2016, SD Worx

Geen enkele andere vorm van verloning heeft zo veel effect als het Flex Income PlanTM (FIPTM) op de tevredenheid van medewerkers tijdens hun gehele carrière. Een FIPTM versterkt uw winst en verlaagt uw kosten zonder de loonkost te verhogen. Ontdek hier hoe dat in zijn werk gaat.

Flexibel verlonen: enkele pioniers aan het woord

03 feb 2016, SD Worx

Slechts 8% van de Belgische bedrijven zette al de stap naar flexibel verlonen. De vraag vanuit medewerkers is nochtans vele malen groter.