<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Infografiek: verloning volgens Belgische werkgevers en werknemers

09 feb 2017, SD Worx

Hoe pakken de Belgische werkgevers verloning vandaag aan? Zijn er significante verschillen tussen kmo’s en grote bedrijven? En wat denken de werknemers over hun loonpakket? Misschien willen ze wel iets anders dan wat u momenteel biedt.

Unleashed over pluspunten en resultaten van FIP™

02 feb 2017, SD Worx

Anno 2017 is flexibiliteit geen modewoord, maar een troef voor elk bedrijf. Om dergelijke flexibiliteit mogelijk te maken, ging Unleashed – het moederbedrijf achter merken zoals Mobile Vikings, Stievie en JIM Mobile – in 2015 aan de slag met het Flex Income Plan™ (FIP) van SD Worx.

4 uitdagingen voor elke HR-manager in 2017

05 dec 2016, SD Worx

HR is de machinekamer van elke succesvolle onderneming. Hoe digitaal of geautomatiseerd de bedrijfsprocessen ook lopen, altijd vormen getalenteerde en gemotiveerde medewerkers de cruciale tandwielen. Waar moet u als HR-professional anno 2017 tijdig smeren om de grootste uitdagingen het hoofd te bieden?

 

Videoverslag Flex Income Plan User & Experience Day

15 nov 2016, SD Worx

Flexibel verlonen is hot, zowel bij werkgevers als bij werknemers. Tijdens de Flex Income PlanTM User & Experience Day konden HR-professionals kennismaken met deze vernieuwende vorm van verlonen en ontdekken hoe collega's er in de praktijk al mee aan de slag gaan.

De 7 stappen om te starten met uw Flex Income Plan™

11 feb 2016, SD Worx

U wilt starten met een Flex Income PlanTM voor uw medewerkers? Aan de hand van een beproefde methodologie helpt SD Worx u op weg om in uw organisatie juridisch een waterdichte oplossing op maat uit te werken.

Ontdek de 7 stappen waarmee u flexibel verlonen opzet, ongeacht de grootte van uw onderneming of het aantal voordelen dat u denkt te kunnen flexibiliseren.