<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Internationale tewerkstelling start met 5 cruciale vragen

03 feb 2017, SD Worx

De wereld wordt steeds kleiner. Dus bestaat de kans dat ook uw organisatie vroeg of laat in een buitenlands avontuur stapt of belandt. Hoe spannend dat ook is, u gaat best niet over één nacht ijs. Deze 5 vragen moet u zeker stellen.

Cruciale aandachtspunten bij internationale tewerkstelling

01 feb 2016, SD Worx

De wereld wordt één groot dorp. Maar voor tewerkstelling blijven landsgrenzen een duidelijke lijn trekken. Werft u een buitenlandse kracht aan of stuurt u een Belgische werknemer naar het buitenland – zelfs al is dat maar voor een uur – dan moet u zich vooraf goed informeren.

Met deze stappen onderbouwt u uw personeelsbeleid met cijfers

01 feb 2016, SD Worx

Zijn bepaalde werknemers vaker ziek dan anderen? Of sterker: swingt het ziekteverzuim de pan uit binnen uw organisatie? Uw buikgevoel als personeelsverantwoordelijke antwoordt misschien volmondig ‘ja’ of ‘neen’ op deze vragen, maar klopt dat wel?

Deze zaken zou elk bedrijf moeten uitbesteden of automatiseren

01 feb 2016, SD Worx

U herkent het ongetwijfeld: vaak gaat slechts een fractie van uw tijd naar strategisch personeelsbeleid. En dat terwijl de waslijst aan administratieve taken alleen maar langer lijkt te worden. Met een combinatie van uitbesteding en automatisering boekt u opnieuw ademruimte in uw agenda.

Ellen De Grendel van In The Pocket over efficiënte HR-processen

31 jan 2016, SD Worx

De afgelopen jaren gingen hard voor het Gentse mobile agency In The Pocket. In drie jaar tijd evolueerde het team van 15 naar liefst 60 mensen. Tijdens die groeispurt leidde HR-verantwoordelijke Ellen De Grendel het personeelsbeleid in goede banen.