<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

De 6 vaakst gestelde vragen over de loonbonus

16 dec 2016, SD Worx

De loonbonus is een ideale manier om uw medewerkers een extraatje te geven zonder dat uw loonkosten de pan uit swingen. Daarnaast betrekt u hen meer bij de bedrijfsresultaten door verloning te koppelen aan collectieve en meetbare doelstellingen. Met een helder antwoord op 6 vaak gestelde praktische vragen, helpen we u op weg om vlot een loonbonus in te voeren binnen uw onderneming.

Meer netto voor minder bruto? Dat doet u zo!

03 feb 2016, SD Worx

Goed presterende medewerkers houdt u graag ook financieel gemotiveerd. Maar een bruto loonsverhoging is niet altijd een aantrekkelijke oplossing voor werkgever en werknemer. De loonkost kan snel oplopen, terwijl er netto een stuk minder overblijft. Wenst u niet de fiscus te belonen, dan zijn deze tips om slim te optimaliseren goud waard.

Ontdek alle elementen van de loonkost

03 feb 2016, SD Worx

Kent u alle bouwstenen van uw totale loonkost? Dat het over meer gaat dan bruto en netto, weet u wel. Maar hebt u zicht op alle factoren die invloed hebben? Wat met extralegale voordelen? En waar past die dertiende maand precies?