<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Wereldspeler Glutton kiest voor grondige HR-aanpak SD Worx

19 jan 2017, SD Worx

Het Belgische Glutton is wereldleider in de markt van elektrische afvalzuigers. Om zowel hun nationale als internationale business te ondersteunen, zocht het bedrijf een HR-partner die dicht bij zijn klanten staat.


Veranderen van sociaal secretariaat? Dat doet u in een-twee-drie!

03 feb 2016, SD Worx

Switchen van energieleverancier, bank of telecomoperator is vandaag de normaalste zaak van de wereld. Maar veranderen van sociaal secretariaat doet bedrijfsleiders nog altijd huiveren. Vooral de vrees voor veel administratieve rompslomp blijkt een drempel. Onterecht, want bij SD Worx bezorgen we u in 3 stappen een vlotte doorstart.

 

Seru Resto Service vertrouwt al jaren in sociaal secretariaat SD Worx

03 feb 2016, SD Worx

Het Veurnse Seru Resto Service viert dit jaar zijn 40e verjaardag. Oprichter Frank Seru veroverde in zijn beginjaren de markt met voorgebakken frieten. Vandaag bevoorraadt de kmo de horecazaken en grootkeukens uit de regio met voedingsproducten en tafelbenodigdheden.

De 7 troeven van het sociaal secretariaat van SD Worx voor kmo’s

02 feb 2016, SD Worx

Uw loonberekeningen en personeelsadministratie moeten kloppen als een bus. Maar laat dat nu net ook erg complexe en tijdrovende processen zijn. Daarom doen meer dan negen op tien bedrijven een beroep op een sociaal secretariaat.

Suzy van Mols nv over samenwerken met SD Worx als sociaal secretariaat

01 feb 2016, SD Worx

Dat werknemers elke maand hun loon correct uitbetaald krijgen, is de logica zelve. En toch. Bij heel wat kmo’s loopt de loonadministratie niet altijd van een leien dakje.