<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

Zo maakt u het evaluatiegesprek (opnieuw) zinvol en motiverend

06 dec 2016, SD Worx

Maar liefst 77. Zoveel percent van de HR-managers is – volgens een studie van The Society of Human Resources uit 2013 – in meer of mindere mate ontevreden met hoe hij zijn medewerkers evalueert. Vooral het klassieke evaluatiegesprek ligt onder vuur. Ontdek hoe het ook anders kan.

De impact van de gezinssituatie op het nettoloon

29 nov 2016, SD Worx

Dat een gewijzigde gezinssituatie impact heeft op de loonberekening, hoeven we u niet meer te vertellen. Dat die wijziging ook een hoger nettoloon kan opleveren, spreekt soms minder voor zich. Veel medewerkers vragen zich dan ook af of ze er goed aan doen hun gezinssituatie te melden aan hun werkgever. Tijd voor een concreet voorbeeld dat alles op een rij zet.

Nieuwe medewerker? Bepaal het loonpakket met een benchmarkrapport

03 feb 2016, SD Worx

De samenstelling van de loonzakjes van uw medewerkers moet niet alleen intern rechtvaardig zijn. Om nieuw talent aan boord te halen en te houden, moet u ook marktconform belonen. Met een benchmarkrapport doet u dat op basis van objectieve gegevens. Tijs Jochems, kantoordirecteur kmo bij SD Worx in Turnhout, geeft tekst en uitleg bij het rapport van een concrete functie: de hoofdboekhouder.

 

Waarom loonpakketten belangrijk zijn

03 feb 2016, SD Worx

Een dure machine aanschaffen zonder grondige voorstudie? Uitgesloten! Maar op verloningsvlak laten bedrijfsleiders zich wel nog vaak leiden door de wensen van de kandidaat. “De wereld op zijn kop”, aldus Filip Vandecasteele, kantoordirecteur kmo van het SD Worx-kantoor in Kortrijk.