<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

'Eerste hulp bij #HIDG'

Met de artikels, tests, e-books, infographics, … die u hier vindt, zorgen we er samen voor dat u maximaal kan anticiperen op #HIDG-verhalen.

Kies uw thema

De 10 populairste voordelen uit het Flex Income Plan™ in 2016

10 feb 2017, SD Worx

Flexibel verlonen is duidelijk in opmars. Uit onderzoek blijkt dat in 2016 12.276 werknemers de mogelijkheid kregen om zelf mee invulling te geven aan hun loonpakket. Dat is bijna een verdubbeling tegenover 2015. Door werknemers inspraak te geven in de samenstelling van hun verloningspakket, stijgt hun tevredenheid. En daar plukt u ook de voordelen van.

Mvo: een troef in uw employer branding

19 jan 2017, SD Worx

Uw medewerkers zijn uw beste ambassadeurs, daar zijn werkgevers het over eens. De Googles van deze wereld en de ondernemingen die die wereld beter maken, hebben een voetje voor. Maar elke werkgever – van kmo tot multinational – kan zijn bedrijfsimago of employer branding extra glans geven door structureel en oprecht een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap te voeren. Voor een duurzaam bestaan van uw bedrijf is het zelfs een must.

Met deze tips wordt u de employer of choice

02 feb 2016, SD Worx

De juiste medewerkers vinden én houden is niet gemakkelijk. De tijd dat u uit een massa kandidaten die ene medewerker kon selecteren die perfect past binnen het organigram, is al lang voorbij.

De 10 populairste voordelenkeuzes van werknemers in Flex Income Plan™

02 feb 2016, SD Worx

Flexibel verlonen is de nieuwste trend op vlak van HR-beleid. Daarmee biedt een werkgever zijn medewerkers de mogelijkheid om zelf een deel van hun loonpakket samen te stellen. Een perfect gepersonaliseerde vorm van verloning dus.