<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637338983186602&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alle #HIDG-verhalen

Herkenbaar, grappig of onwaarschijnlijk? Alle #HIDG-verhalen zijn écht gebeurd. We haalden ze uit gesprekken met onze klanten, of ze werden toegevoegd door bezoekers van de site. En bij elk verhaal proberen wij gepaste #HIDG-hulp te voorzien. Zo zorgen we er samen voor dat u nooit meer ‘had ik dat geweten’ hoeft te zeggen.

Kies uw thema

Horeca : overuren bruto = netto

25 feb 2016

Beloof uw vaste medewerkers nog niet dat hun overuren bruto=netto zullen uitbetaald worden.

Berekening jaren dienst SWT

22 feb 2016

In alle wetgeving en artikels over het recht op SWT voor een werknemer staat het aantal gewerkte jaren vermeld. RVA rekent evenwel niet in aantal jaren maar in aantal gewerkte dagen.

Thuiswerk toelaten

03 feb 2016

Onlangs kwam Sandra vragen of ze af en toe van thuis uit mocht werken. Ik was niet meteen enthousiast, maar ze levert prima werk, dus ik ging akkoord.

Bedrijfswagen als taxi

02 feb 2016

Ik heb mijn medewerker Bert onlangs een bedrijfswagen gegeven. Toen ik gisteren via mijn app een taxi bestelde, kon ik mijn ogen niet geloven.

Opnemen van overuren

27 jan 2016

In onze traiteurzaak hebben we nooit afspraken gemaakt rond het opnemen van overuren. Tijdens de kalme periodes heb ik het moeilijk om iedereen aan het werk te houden, maar tijdens de drukke eindejaarsperiode stapelen de overuren zich op.